„Alarm für Cobra 11“ Sezóna 48

„Alarm für  Cobra 11“ Sezóna 48:  Přiblíží se brzy nová sezóna?

Andreas Sturm | 31/01/2021 16:05

Od zahájení „Alarm für Cobra 11“ v roce 1996 Semir Gerkhan (Erdoğan Atalay)  nejen že  zničil mnoho aut, ale také vystřídal osm partnerů. První byl Johannes Brandrup (také známý jako „Frank Stolte“). Tým vydržel pouze v první sezóně. Mark Keller (také znám jako „André Fux“) nastoupil  po bok Semira na další dva roky. Poté vyšetřovací práci převzal René Steinke (alias „Tom Kranich“). Po 28 epizodách ho nahradil Christian Oliver (alias „Jan Richter“), než se na dvě sezóny vrátil René Steinke. Od sezóny 11 se k Semirovi přidal Gedeon Burkhard (alias „Chris Ritter“). Nakonec Tom Beck následoval šest sérií v roli Bena Jägera, který se znovu objevil v sezóně 2019. Vicense Kiefer (alias „Alexander Brandt“) a Daniel Roesner (alias „Paul Renner“) byli posledními partnery před aktuální sezónou. Ale co 48. sezóna „Alarm  für Cobra 11“ po tolika konstelacích?

„Alarm  für  Cobra 11“ Sezóna 48: Je pokračování v nebezpečí?

Nové epizody „Alarm für Cobra 11“ dosáhly tržního podílu 15,1 procenta a zajistily  si vítězství v hlavním vysílacím čase. Jsou semafory zelené pro další pokračování populární série? Jak Express uvedl v červnu 2020, budoucnost sezóny 48 zdaleka nebyla zajištěna. Podle zprávy chtěla RTL ušetřit, protože akční série má vždy vysoké výrobní náklady. Není divu: policisté jsou při řešení zločinů vždy velmi velkolepí, a  než  jsou pachatelé zatčeni, pronásledování často vytváří spoustu haraburdí. Není nadarmo, že tato série je nejsložitější a nejdražší produkcí RTL. Konec série by znamenal velkou změnu nejen pro fanoušky, ale také pro Erdoğana Atalaye. Protože herec je tam od třetí epizody první sezóny. V té době nahradil hlavního detektiva Inga Fischera, který utrpěl sériové úmrtí v řadě dva. Fanoušci „Alarm für  Cobra 11“ si mohou být jisti.

„Alarm pro Cobru 11“ Sezóna 48: Policisté pokračují ve vyšetřování

Epizody 47. sezóny byly diváky tak dobře přijaty, že RTL objednala další sezónu. V osmi nových epizodách dálniční policisté pokračují ve vyšetřování. Sezóna 48 by se měla objevit v roce 2021. Vzhledem k tomu, série začala v roce 1996, epizody byly vysílány v Německu na RTL. Opakování se opakují na placeném televizním kanálu RTL Crime a také na bezplatném televizním kanálu Nitro. Všechny epizody ze sezóny dva lze navíc zobrazit na placené streamovací službě TVNOW. Mezinárodně se tato série prodávala ve zhruba 120 zemích – od Angoly, Austrálie po Rumunsko, Rusko po Thajsko a USA.

Moje shrnutí:

Jak  je v článku napsáno má být odvysíláno 48. Pořadí. Je to osm dílů natáčených v roce 2020, kdy bylo slíbeno, že se díly mají odvysílat na jaře. Kdy to ale bude, nikdo neví. Teprve po odvysílání těchto dílů se má rozhodnout, co bude se seriálem dál. Díly, které ještě mají být odvysílány“( u nás je to stále 25.řada)

Celkové pořadí v seriálu/ pořadí v řadě/ název epizody

372 8 Tichá bolest

373 9 Totožnost

374 10 Odjezd

375 11 Zcela bezbolestné

376 12 Anděl smrti

377 13 Tým (1)

378 14 Tým (2)

Napsat komentář