About

Jmenuji se Božena Loupancová, žiji na střední Moravě ve vesnici Hrabišín a jsem věrnou fanynkou Erdogana Atalaye. Již v roce 2008 jsem založila blog, který se v srpnu 2020 rušil. Je zde proto pokračování blogu se zachováním historie blogu od roku 2008- červenec 2020.

Erdogana Atalaye jsem měla možnost osobně poznat. Je to opravdu velice příjemný a hodný a milý člověk, který má své charisma, který miluje svou rodinu a práci. Věnuje se pomoci potřebným chudým dětem v Německu, je kmotrem domů pro tyto děti v charitativní organizaci Die Arche. Erdogan je vynikající herec, který je na place vždy perfektně připraven. A vězte , že být akčním hercem je velice náročná a těžká práce, kterou člověk na obrazovce již neuvidí. Vidí jen její výsledek. Erdogan je vstřícný ke svým fanouškům. Letos v rove 2022 navštívil Erdogan Atalay Juniorfest v západních Čechách a měl zde své autogramiády se 4000 fanoušky. Erdogan jezdí za prací i do Prahy.

Přeji vám pěkně pobavení na tomto novém blogu. Najdete zde mnoho informací o seriálu Kobra 11, o Semirových parťácích z Kobry 11, je zde doplňovaný životopis Erdogana Atalaye, tiskové zprávy a mnoho přeložených rozhovorů a článků z němčiny, moje kresby a koláže. Máte zde velké množství rubrik. Navštívit můžete i můj Facebook pro fanoušky Erdogana Atalaye s adresou Erdogan Atalay Czech Fanclub.