Kobra 11- poslední epizody

Informace k poslednímu filmu. Na profilu herečky Anny Tripp se změnil název připravovaného filmu z Alarm für Cobra 11 na jiný formát. Připravovaný film by měl mít jen malé zmínky o seriálu, které na sebe nemají navazovat. Natáčet nebude ani RTL. Seriál tak skončí osmým závěrečným dílem s názvem „Tým“

Seriál Kobra 11 je velice nákladný a v době koronové prostě nemá šanci. Je mi to velmi líto.

Kdy se bude vysílat posledních 8 epizod se zatím neví.

Toto jsou pouze neoficiální informace.

Erdoǧan Atalay vždycky říkal: “ Skončím až lidi nebudou mít o seriál zájem, až už nedokážu nastoupit do auta. nemůžu opustit seriál a nechat další řadu lidí bez práce.“ Všechno, ale přerušila Corona, ten zatracený vir. Erdoǧan seriálem žil, odmítal kvůli seriálu nové role. 25 roků v jedné roli, to se do člověka zákonitě vryje. Erdoǧan je vynikající herec a znamenitý člověk, doufám, že přijdou další role, že jen tak nepověsí svoje umění na hřebík. Erdoǧan se nyní plně věnuje rodině, charitativní činnosti a svému podnikání v oblasti módy ( módní značka Cobraeleven) společně se svou paní. Erdoǧan Atalay se svou rolí vrchního kriminálního komisaře Semira Gerkhana zapsal nesmazatelně do historie televizních seriálů.

Action Concept, který se na celé výrobě seriálu podílel velkou měrou, bude dál natáčet akční scény, ale pro jiné projekty a jiné televize. V akčních filmech jsou akční kaskadérské kousky velice žádané.

Pro zajímavost sem dávám článek, který vyšel dnes 4.2.2021 v Německu na portálu Kino

Zde je vidět jak matoucí informace se zde poskytují. V tomto článku, který nám předkládá, že budou spousta nových epizod a to i s Erdoganem Atalayem. Epizody, a to 8 již bylo natočeno v loni. S jistotou víme, že se nové epizody nenatáčejí. Jediné, co je v tomto článku pravdivé , je jen to, kde všude můžete všechny epizody vidět.

Tak jen pro zajímavost :

ALARM FÜR  COBRA 11: JE PLÁNOVÁNO TAK MNOHO NOVÝCH EPIZOD

Od  Fynn Sehne

04.02.2021 10:44

Erdoğan Atalay je 25 let považován za hlavního kriminálního komisaře  v seriálu  Alarm für Cobra 11. Poté, co kultovní série téměř skončila, pokračuje znovu.

„Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei“ běží na RTL od roku 1996 a nyní má 25. sezónu. Poté, co v loňském roce bylo oznámeno, že RTL by se skutečně raději vzdala série z nákladových důvodů, se mnoho fanoušků obávalo  o svou oblíbenou sérii. Ale od té doby si série vedla dobře a v cílové skupině dosáhla vysokého podílu na trhu přes 15 procent. Ve výsledku to pokračuje.

Letos se má objevit 26. sezóna kriminálního seriálu dálniční policie. Erdoğan Atalay, který se seriálu věnuje od první sezóny, tam bude znovu. Jako  vrchní kriminální komisař Semir Gerkhan už měl různé partnery a od loňského roku jednu partnerku. Tentokrát bude Pia Stutzenstein vnímána jako komisařka Vicky Reisinger. Nová sezóna bude mít pravděpodobně znovu sedm až deset epizod, jak bylo zvykem v předchozích sezónách. Kdy přesně se nová sezóna objeví, je stále nejasné.

Jisté však je, že o nebude fungovat pouze na Free TV na RTL. Stejně jako všechna ostatní období bude i 26. sezóna dostupná ve streamovací službě TVNow. TVNow také nabízí bezplatnou verzi, ale pokud chcete streamovat „Alarm für Cobra 11“, musíte si vzít placené předplatné. Pokud tedy sotva vydržíte čekat na příští sezónu, můžete pomocí streamovací služby dohnat všech 25 předchozích sezón. I s několika epizodami denně byste s tím měli být nějakou dobu zaneprázdněni. Pokud nemáte chuť utrácet peníze, můžete jednoduše počkat, až budou nové epizody poprvé vysílány v televizi.

Názor na celý seriál si může každý udělat sám.

Napsat komentář